Hoitoja löytyy monenlaisia. Perinteisiä ja uutuuksia! Terveydenhoitoa, Hyvää oloa, Hemmottelua, DayDream-paketteja !

Vietä HEMMOTTELUPÄIVÄÄ, jossa voit erilaisia hoitoja yhdistämällä koota toiveittesi hoitopäivän. Saat hemmottelua kaikille aisteille! Kännykät laitetaan äänettömälle tai kiinni, hoitohuone on himmeästi valaistu ja kynttilät palavat rentouttavan musiikin soidessa taustalla. Keskustelu pidetään miniminä. Saat rentoutua hoitavissa käsissä ja pysäyttää arjen kiireen...

DayDream-paketit ovat mainioita LAHJAIDEOITA ystävälle, päivänsankarille, morsiamelle, kenelle vain. Kaikkia hoitojani voi yhdistää. Mietitään yhdessä sopiva paketti!

Hieronta

tuoli.jpg Työkokemus: 28 vuotta. Hieroja on klassisen hieronnan asiantuntija ja kosketuksen ammattilainen. Iho on yksi tärkeimmistä aisteistamme, sen kautta koemme ympäröivää maailmaa. Hieronta vaikuttaa monella tasolla tavoitteesta ja menetelmästä riippuen.

Hieronta rentouttaa, lievittää ahdistusta, laukaisee lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, virkistää, poistaa väsymystä, vähentää stressiä ja rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti

Hieronnan esteet: -infektiot, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, spastiset halvaukset, hemofilia, ihotaudit, tuoreet vammat, iskemiset kudokset, suurentuneet imurauhaset, tyrä, sydämen tahdistin

Reiki

 Koulutus 2002.kuu.jpg Reikihoidossa energia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, hoitaja toimii energian ”kanavana”. Hoitaja ei menetä omaa energiaansa ollessaan kanavana, pikemminkin hän saa siinä samalla energiaa itselleen. Energia menee juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Kaikissa meissä virtaa energia ja kaikilla on kyky virrattaa eli kanavoida energiaa, usein energiakanavat ovat tukossa omien ongelmiemme vuoksi. Reiki avaa solmuja ja energia pääsee taas virtaamaan. "Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, tekee kehostamme terveen, ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta."

-- Ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta

Intialainen päähieronta

 Koulutus 2003. intialainen-paahieronta.jpgRentouttaa jopa niin, että saatat nukahtaa hoidon aikana, käydä lapsuudessa, löytää kadottamasi tavaran. Taustalle saat aitoa rentouttavaa musiikkia!

Hoidon sisältö

 • Hoidettava istuu vaatteet päällä tuolilla
 • Hoidossa käsitellään lapojen seutu, ylemmät rintalihakset, käsivarret kyynärpäähän saakka, sekä hartiat, niska, kallonpohja ja pään alue, myös kasvot.
 • Hoidon fyysiset vaikutukset
 • Kiihdyttää aineenvaihduntaa
 • Vilkastuttaa verenkiertoa, lisää aivojen hapensaantia
 • Parantaa lymfakiertoa
 • Rentouttaa, Virkistää, Poistaa stressiä
 • Päänsärkyyn, lihasjännityksiin, stressiin, silmien rasittuneisuuteen, tinnitukseen, unettomuuteen, masennukseen, keskittymiskyvyn puutteeseen, ahdistuneisuus, aivotoiminnan paraneminen, verenpaine, levottomuus, kohentaa hiusten kasvua ja hyvinvointia.

Hoidon koettu vaikutus

Rauhoittaa, rentouttaa, virkistää, tekee ajattelunkin seesteisemmäksi, lisää luovuutta, helpottaa kireyksiä, poistaa stressiä. Euforisoiva vaikutus.

Hoito vaihtoehdot:

Herbal Siam kasvohoito 30 minuuttia

Ihana, hellivä ja ihoa kirkastava kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja yrttinyyttihieronnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Lisäksi niska-hartiahieronta

Herbal Siam vartalohoito60 min

-koko kehon yrttinyyttihieronta rentouttaa lihakset, vähentää kipuja, rentouttaa mielen ja antaa uutta energiaa. 1,5h hoitoon voit valita yrttinyyttien lisäksi myös öljyhierontaa

Herbal Siam kasvo ja vartalohito yhdessä noin 2 tuntia. Kokonaisvaltainen paketti aasialaista hemmottelua. Anna Thaimaan lumottujen yrttien helliä kehoasi ja mieltäsi, ja hemmottele itseäsi! Miellyttävä lämpö, yrttien tuoksu saattaa sinut lumottuun unelmaan arjen keskellä. Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnonöljy vapautuu Herbal Spa:n yrttinyyteistä ja hellii ihoasi saattaen sinut rentouteen!

Daydream-hoitopaketit

Vietä HEMMOTTELUPÄIVÄÄ, jossa voit erilaisia hoitoja yhdistämällä koota toiveittesi hoitopäivän. Saat hemmottelua kaikille aisteille!

Kännykät laitetaan äänettömälle tai kiinni, hoitohuone on himmeästi valaistu ja kynttilät palavat rentouttavan musiikin soidessa taustalla.

 Keskustelu pidetään miniminä. Saat rentoutua hoitavissa käsissä ja pysäyttää arjen kiireen... DaySpa-paketit ovat mainioita lahjaideoita ystävälle, päivänsankarille, morsiamelle, kenelle vain.

 Kaikkia hoitojani voi yhdistää. Mietitään yhdessä sopiva paketti!

Day-dream hemmottelupakettien hoidot löydät Day-drea hinnaston alta.

Day-dream hoitopakettien sisällöt / hoidot löydät Day-drea hinnaston kohdalta.

Olisiko aika lahjoittaa rakkaallesi / ystävällesi hemmottelu hetki?

 -Itämaista rakkautta

- Ajattelen sua tai Kuulut aikaan parhaimpaan,,,,,,

 -Kolme ruusua harmoniahoidolla,,,,

-Antamalla hänelle lahjakortti hemmoitteluhoitoon.....

  -Olen kiitollinen tänään tai Satulinna,,,,,,

Olisiko NYT aika kertoa Hänelle, Äidille, Isälle ,,,,,,

Minä rakastan sua!!,

Jossa voit itse määräämälläsi summalla tarjota vapaavalintaisia hoitoja hänelle kokovuodeksi, jossa lahjakortin saaja valitsee itse tarvitsemansa hoidot.

Day-dream hoitopakettien sisällöt / hoidot löydät Day-drea hinnaston kohdalta.

 

 KUUMAKIVIHIERONTA

KUUMAKIVIHIERONTA on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Hoito laukaisee lihasjännityksiä ja aktivoi tehokkaasti koko kehon aineenvaihduntaa. Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. Hoidon vaikutusta voidaan tehostaa eteerisellä öljyllä. Käyttämällä hierontaterapian eri tekniikoita yhdessä lämpimien kivien kanssa saavutetaan syvä rentoutumisen tila.

 

Jalkojenhoito

varvas.jpgTyökokemus: 18 vuotta, josta 4 vuotta vaativaa jalkojenhoitoa  diabetes, reuma, keskushermosto peräisten sairauksien ja vammojen-, tuki- ja liikuntaelin sairaiden jalkojen hoidosta sekä Sotaveteraanien ja SotaInvalidian jalkojenhoidosta.

Jalkojenhoitotyö on osa sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmää ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut toimii tässä järjestelmässä omalla vastuu alueellaan.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneen työn kuvaus/osaaminen: – pitkät kynnet – paksut kynnet – sienikynnet – torakynnet – sisään kasvaneet kynnet – syylät – känsät – kovettumat – pykimät – rakot – kynsivallin tulehdus

•osaa hoitaa asiantuntijan ohjauksessa haavat ja haavaumat (Savonia amkk haavanhoitokoulutus 2010)

 •osaa ottaa mikrobinäytteet iholta ja kynnestä ja toimittaa ne tutkittavaksi

•osaa valita/tehdä tarkoituksen mukaiset jalkaan tai kenkään puettavat ja liimattavat, ihon suojaukseen tarkoitetut pehmeät kevennykset

Olen suorittanut JALKOJENHOIDON osaamista tukevat  kurssit

Savonia ammattikorkea koulussa ja Suomen hoitolatukussa:

-DIABETES jalkahoidon koulutuspäivä jalkojenhoidon ammattilaisille 2012

-Vanhusten lääkehoito v.2011.

-Haavanhoito v.2011.

- Diabeetikon hoidon perusteet 2009-2010 (1,5 op).

-Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito v.2010

-Kynnenoikaisu koulutus v.2010.

-Jalkojen kevennyshoidot v.2009.

-Jalan tutkiminen ja henkilökohtaisten pohjallisten teko koulutus v.2007

 

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Koulutus 2006 kori2.jpg Vyöhyketerapia on kehon omia voimavaroja tukeva hoitomuoto. Hoidon aikana painellaan ja hierotaan jalkapohjissa olevia vyöhykkeitä ja akupisteitä. Painelun avulla vaikutetaan aivotoimintaan ja kehon eri alueisiin. Onnistuneen hoidon avulla elimistö normalisoi ja aktivoi elintoimintoja. Terapiasta on apua mm. päänsäryn, migreenin, selkä- ja vatsavaivojen ja silmäsairauksien hoidossa.

Hellänä hoitona vyöhyketerapia sopii hyvin ihmisille, jotka tarvitsevat apua rentoutuakseen esim: raskaana oleville ja raskauden ja synnytyksen jälkeen palautumiseen. Toisaalta tehokkaana hoitona se sopii myös pitkään jatkuneen sairauden, joka alkaa jopa viedä ilon elämästä, hoitoon.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Koulutus 2009 ja 2017. koliikki.jpgKoko kehon vyöhyketerapian ja hieronnan on todettu tuovan apua ja helpotusta vauvoille. Vastasyntyneellä koko iho toimii hermoston heijasteena. Hoitomuoto on täysin kivuton ja yleensä vauvat nauttivat hoidosta.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta on lempeä ja tehokas hoitomuoto vauvoille. Hoitojen avulla apu vauvan vaivoihin saadaan usein nopeasti ja vauvan itkuisuus helpottaa, kivut sekä kehon jäykkyydet vähenevät ja vauva alkaa voida selkeästi paremmin!

Hoidossa yhdistyy vyöhyketerapiaa sekä vauvahierontaa, jolloin hoito on vauvalle miellyttävää ja tehokasta. Vauvat ovat herkkiä reagoimaan hoitoon ja apu saadaan yleensä jo muutaman hoitokerran jälkeen. Hoidot tehdään sarjana ja keskimäärin hoitoja tarvitaan kolme kertaa.

Hoito tukee vauvan luonnollista kehitystä ja vahvistaa mm. suolistoa ja ruoansulatusta sekä rentouttaa tehokkaasti vauvaa. Jo nopeasti hoitojen aloittamisen jälkeen vauvan itkuisuus vähenee ja unet alkavat pidentyä. Vauva myös oppii nopeasti nauttimaan hoidosta.

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan vaikutuksia ovat:

 • Rentoutuminen
 • Lihasjännitysten helpotus
 • Verenkierron vilkastuminen
 • Aineenvaihdunnan parantuminen
 • Hengityksen syventyminen
 • Vastustuskyvyn paraneminen
 • Kipu- ja särkytilojen helpottuminen
 • Stressin vähentyminen
 • Unen laadun paraneminen
 • Mielialan kohentuminen

 

Hoitoon voi tulla myös vaikkei varsinaista vaivaa olisikaan, hieronta on myös ihanaa hemmottelua vauvalle!

Vanhemmille annan vinkkejä tarpeen mukaan esim. imettävän äidin ruokavalioon liittyen ja ohjaan vanhempia myös kotona tehtävään hierontaan. Lähes aina apu saadaan hyvinkin pian ja näin koko perhe voi paremmin ja voi keskittyä nauttimaan ihanasta vauva-ajasta!

VASTA-AIHEITA VAUVAHIERONALLE:

-kuume, antibiottikuuri, tulehdukset, ihon infektiot, rokotuksen jölkeen kannattaa pitää pari väli päivää, alle 2 vkk vauva.

 

 

Turvehoidot

Koulutus 2009 Turvehoitoa voi tehdä kasvoille, jaloille, selälle tai koko keholle. Turve syvä rentouttaa lihakset ja hoidon jälkeen on aivan uusi olotila! Käyttämämme Lehtosuon Hoitoturve, on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta käsin koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan, turpeen antiseptiseen vaikutukseen ja turpeessa oleviin biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen.

Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaikenikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta. Emme suosittele kokovartalohoitoja, mutta paikallishoidot sopivat hyvin niin sydän- ja verenpainetautia sairastaville kuin raskaana olevillekin. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä. Lehtosuon Hoitoturvetta on käytetty menestyksellä: – ihottumien, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, vaippaihottuman, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen, eturauhasvaivojen hoitoon. stressinhoitoon, unettomuuteen. Turvehoito aktivoi aineenvaihduntaa ja sen myötä laihduttaa ja vähentää selluliittia.

Miksi et kokeilisi itsekin,,,,,

Teen hoitoja myös koti- ja laitoskäynteinä! Maksu käteinen tai lasku. Kotikäynti 15€.

Lahjakortti on aina henkilökohtainen lahja(voimassa 1 vuosi päiväyksestä).
Lahjakortti on sanaton viesti välittämisestä, jolla avaat puolisolle, äidille, tyttärelle, siskolle, veljelle ystävälle oven rentoutumiseen ja hyvään oloon - mahdollisuuden arjen irtiottoon.

Tilaa lahjakortti puhelimella tai sähköpostilla. Toimitukset taajamassa kotiin / myös postitse lähetettynä!

kartta.gif
Elsan Salonki / Elsa Sivonen
Asematie 7 C 2
74700 Kiuruvesi
Y-tunnus 2181819-4
puh. 0400 - 667 770
elsan.salonki@pp.inet.fi

Avoinna:
Ma- la
(sopimuksen mukaan)

Hoitoa - Hemmottelua - Hyvää oloa!